• +00 (123) 456 7890
  • info@domain.com

MDS Direct grasmachines

MDS Direct (vroeger Machines De Schutter) in Reet is reeds 80 jaar actief in grasmaaiers, tuin- en tuinbouwmachines dit zowel naar de particulier als naar de professional. Wij zijn een familiebedrijf dat met veel aandacht voor zijn klanten correcte diensten en produkten probeert aan te bieden. U kan bij ons terecht voor de verkoop en verhuur van zowel nieuwe als tweedehands grasmachines, zitmaaiers en robotmowers. Bent u dus op zoek naar een betrouwbare en professionele partner op het vlak van gras- en tuinmachines, dan zit u goed bij MDS Direct in Reet.

Grasmaaiers

Om uw gras te maaien in alle omstandigheden en voor alle oppervlakten biedt MDS Direct een uitgebreid gamma tuinmachines aan, gaande van grasmaaiers tot zitmaaiers. Voor zowel particulieren als professionele tuinaanleggers, openbare besturen, industrie en allerhande groenvoorzieningen hebben we een ruime keuze aan kwaliteitsmachines.Naast de verkoop van nieuwe en tweedehands tuinmachines kan u ook nog bij ons terecht voor de verhuur van tuinmachines.
Enkele van de merken van tuinmachines die we verdelen zijn: Kubota, Toro, Stiga, Robomow robotmaaiers en grasmachines powered by Honda, Kawasaki en Briggs & Stratton, ... Kortom, bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle tuinmachine? Dan bent u bij MDS Direct in Reet aan het juiste adres. Breng zeker eens een bezoekje aan onze 700m2 grote toonzaal, waar de verschillende testmodellen klaarstaan en een ruime keuze voorhanden is. MDS Direct, specialist grasmachines, zitmaaiers en robotmaaiers, houten picknicktafels ... in Reet biedt oplossingen waar u echt beter van wordt.